Norges krig kaster skygger i Europe og Midt Østen.

I dag kan vi lese om døde babyer som skylles i land i Libya etter en katastrofal og desperat forsøk på å nå syd Europa.  Rundt samme tiden som EU har kastet sammen en lite konkret plan på hvordan EU skal håndtere alle flyktningene.

Frp hopper inn i saken for å fortelle os alle hva som skjer når muslimske flyktinger kommer til å ødelegge landet vårt.  Det er ikke overraskende.
Vestre strutter ut at vi har et moralt ansvar for resten av Europe å dele problemene.

Det de IKKE snakker om er at Libya var Hillary og Stoltenberg sin krig.
Jens må virkelig ha ønsket å imponere Hillary siden han besluttet at norske fly skulle bombe mer i Libya en noe annet land.   600 bomber klarte han å få spredd rundt i landet.   Hillary struttet med stolthet over hva hun hadde fått gjort og utlatte seg i et sitat som mange husker “We came, we saw, he died“. Her hadde virkelig krigen og bombingen gått bra.  Gadhafi var død, “Mission Accomplished” some Bush kjent sa.
På tide å reise hjem å nyte hva NATO hadde gjort.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Jens Stoltenberg fikk lov å være generalsekretær i NATO etter en slik innsats. En feit lønn, i en internasjonal stilling der han ikke trenger å betale skatt.   En takk fra en takknemlig keiser.

Det er bare det at situasjonen i Libya gikk fra ille til veldig mye verre.
Landet som ar ledet av en brutal diktator falt fra hverandre og sank ned i anarki og borgerkrig.   Dette er Norges, Hillary og Jens sin skapte tragedie.

«Det å innføre demokrati fra 40 000 fots høyde er ikke enkelt» sa daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre til Dagsrevyen, og det hadde han rett i.

Når nå tusenvis av desperate mennesker prøver å unnslippe det helvete vi gav dem er det et spesielt moralskt ansvar for Norge å ta i mot disse flyktningene og hjelpe dem.   Vi bombet husene deres, vi slapp flest bomber, vi struttet i stolthet.  Vi så på at nasjonen falt fra hverandre etter på å gjorde absolutt ingen ting.

Så bring disse flyktningene hit så Jens kan hilse på de om han er hjemme om noen gang.  Var det verdt jobben i NATO Jens?

Erna har også en viktig jobb å gjøre, det er å ringe til keiser Trump og kreve at USA tar sin, store del, av denne flyktnings strømmen. De har ansvaret for så mye mer djevelskap i Midt Østen enn Libya.  La de sende noen av sine flotte hangarskip hit, og la oss fylle dem med flyktinger som desperat prøver å rømme fra det menneskeskapte helvete som hjemlandene deres har blitt.